листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки усвоени на седница на Годишното собрание на акционери на Централна кооперативна банка АД Скопје


3. Одлука за усвојување на годишниот извештај на ЦКБ за 2020.PDF
3.1. Писмено мислење од Надзорниот одбор за Годишниот извештај 2020.pdf
4. Одлука за усвојување на Годишната сметка и фин.извештаи на 31.12.2020.PDF
6. Одлука за усвојување на Извештајот на Друштво за ревизија „Гранд Торнтон“ за 2020.PDF
6.1. Писмено мислење од Надзорниот одбор за Извештајот на Друштво за ревизија „Гранд Торнтон“.pdf
7. Одлука за усвојување на предлогот на Одборот за ревизија за назначување на друштво за ревизија за 2021.PDF
8. Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Надзорниот одбор на ЦКБ за 2020.pdf
8.1. Оцена на сопствената работа на Надзорниот одбор во 2020 од аспект на поединечни членови и колективно.pdf
9. Одлуки за одобрување на работата на членовите на Надзорниот одбор на ЦКБ АД Скопје 2020.pdf
10. Одлуки за одобрување на работата на членовите на Управниот одбор на ЦКБ АД Скопј 2020.pdf
11. Одлука за определување на висината на надоместот на НО 2020.pdf

Објавено на: 25.05.2021 09:11:25
Документ БР.: DOC_12283-38/2021
Урнек: Други одлуки од собрание