листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Акционерите на Цементарница УСЈЕ АД Скопје на Годишното собрание одржано на ден 25.05.2021 година донесоа:

 Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД

Одлука за именување Ревизор

Одлука за одобрување на Извештајот за внатрешна ревизија

Одлука за избор на Неизвршен член на ОД

Одлука за верификација на Одлуката на ОД за аванс на дивиденда

 


2. Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД.pdf
5. Одлука за именување Ревизор.pdf
6. Одлука за одобрување на Извештајот за внатрешна ревизија.pdf
7. Одлука за избор на Неизвршен член на ОД.pdf
8. Одлука за верификација на Одлуката на ОД за аванс на дивиденда.pdf

Објавено на: 25.05.2021 15:21:22
Документ БР.: DOC_12283-39/2021
Урнек: Други одлуки од собрание