листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за 48 седница на собрание на акционери


Записник Собрание на акционери 47 седница-ОДУ 252-21.pdf
Предлог-Одлука за прифаќање и усвојување на Спогодба за присоединување на Охридска Банка АД .pdf
Предлог-Одлука за усвојување на Годишната сметка на Охридска банка АД Скопје за период 01.01.-30.04.2021.pdf
Годишна сметка на Охридска банка АД Скопје- 01.01- 30.04.2021.pdf

Објавено на: 26.05.2021 08:46:54
Документ БР.: DOC_13285-136/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери