листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Извештај на независниот ревизор за финансиските извештаи за годината која завршува на 31 декември 2020година -Перк Ревизија Пелагониска Ревизорска Куќа


Izvestaj od PERK REVIZIJA Prilep za finansiskite izv.za 2020 na TK AD Prilep.pdf

Објавено на: 28.05.2021 14:21:36
Документ БР.: DOC_12304-65/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи