листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Одлука за утврдување на износот на дивиденда за една акција и утврдување на дивиденден календар.


T. 5 Odluka za iznosot na dividenda za edna akcija i dividenden kalendar.pdf

Објавено на: 17.06.2021 08:43:08
Документ БР.: DOC_10187-13/2021
Урнек: Дивиденден Календар