листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува ревидираните финансиски извештаи за 2020 година во согласност со усвоените меѓународни стандарди за финансиско известување објавени во "Службен весник на Република Северна Македонија".

 


2.1_MKT Finansiski izvestai 2020 local GAAP so revizorsko mislenje.pdf

Објавено на: 17.06.2021 14:42:03
Документ БР.: DOC_12304-84/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи