листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува другите одлуки донесени на Собранието на акционери на Друштвото одржано на 17.06.2021 година.

 


1.0_МКТ_Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisna smetka 2020.pdf
1.1_MKT Godisna smetka 2020.pdf
2.0_МКТ_Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Finansiski izvestai 2020 local GAAP.pdf
3.0_МКТ_Sobranie Odluka_Usvojuvanje na IFRS Finansiski izvestai 2020.pdf
4.0_МКТ_Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenje 2020.pdf
7.0_MKT_Sobranie Odluka_Odobruvanje na rabota clenovi OD 2020.pdf
8.0_MKT_Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenjeto na IR_2020.pdf
8.1_MKT SIR_Godisen izvestaj za rabotenjeto za 2020.pdf
9.0_MKT_Sobranie Odluka_Izbor na ovlasten revizor za 2021.pdf

Објавено на: 17.06.2021 14:40:53
Документ БР.: DOC_12283-100/2021
Урнек: Други одлуки од собрание