листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Македонски Телеком АД Скопје ја објавува одлуката за Исплата на дивиденда за 2020 година и утврдување на дивиденден календар.


6.0_МКТ_Sobranie Odluka_Isplata na dividenda za 2020 i utvrd.na dividenden kalendar.pdf

Објавено на: 17.06.2021 14:40:45
Документ БР.: DOC_10187-14/2021
Урнек: Дивиденден Календар