листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

6 Месечно консолидирано известувањe 2021 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци


6 Месечно консолидирано известувањe 2021 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 12.08.2021 14:10:52
Документ БР.: DOC_26441-106/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.