листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

5. ИЗВЕШТАЈ за работење за период јануари-декември 2020 година

7. Финансиски извештај за годината што завршува на 31.12.2020 год .

8. Консолидиран Финансиски извештај за годината што завршува на 31.12.2020 год .


7. Извештај на независниот ревизор за ПЕРК ЗА 2020 година ..pdf
8. Консолидиран ревизорски извеш.Услуги за 2020 год..pdf
5. ИЗВЕШТАЈ за работење за период јануари-декември 2020 година.pdf

Објавено на: 24.09.2021 16:05:06
Документ БР.: DOC_12304-108/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи