листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Врз основа на Одлука од Надзорен одбор бр. 02-9001/1/II-4 од 31.5.2021 година и Решение за издавање на претходна согласност од Народна банка на Република Северна Македонија бр. 15-18825/6 од 12.10.2021 година, за член на Управен одбор на Стопанска банка а.д. Битола повторно е назначена д-р Гордана Балтовска.

Објавено на: 14.10.2021 14:50:39
Документ БР.: DOC_12285-43/2021
Урнек: Измени во органи на управување