листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Врз основа на член 41 од Статутот на Триглав Осигурување АД, Скопје и донесената Одлука на 179-та седница на Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје, одржана на 24.08.2021 година, за свикување на 57-та седница на Собранието на акционери, се објавува Повик до акционерите за учество на Собрание на акционери на Триглав Осигурување АД, Скопје.


Javen povik do akcionerite za ucestvo na Sobranie na akcioneri.pdf

Објавено на: 19.10.2021 09:10:41
Документ БР.: DOC_10109-125/2021
Урнек: Јавен повик за собрание