листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 05.11.2021 година од страна на Народната Банка на Република Северна Македонија е издадено Решение со кое се издава претходна согласност Г-дин Игор Давчевски да биде ре-именуван за член на Управниот одбор на НЛБ Банка АД Скопје со мандат од 4 (четири) години почнувајќи од 02.01.2022 година.

Со почит,

Објавено на: 09.11.2021 14:25:53
Документ БР.: DOC_12285-49/2021
Урнек: Измени во органи на управување