листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

 „Со Решението ПТ бр. 15-33371/5 од 22 декември 2021 година Гувернерот на Народна банка на Република Северна Македонија издаде претходна согласност за повторно именување на г-ѓа Милица Чапаровска – Јовановска за член на Управен одбор на Стопанска банка АД – Скопје за период од 4 години“.

Објавено на: 24.12.2021 09:18:41
Документ БР.: DOC_12285-58/2021
Урнек: Измени во органи на управување