листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Со Решението ПТ бр. 15-6452/3 од 21 март 2022 година Гувернерот на Народна банка на Република Северна Македонија издаде претходна согласност за повторно именување на г-динот Бојан Стојаноски за член на Управен одбор на Стопанска банка АД – Скопје со мандат од 4 години, почнувајќи од 24.03.2022 година.

Објавено на: 24.03.2022 14:05:08
Документ БР.: DOC_12285-7/2022
Урнек: Измени во органи на управување