листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран Биланс на успех за периодот 01.01-31.03.2022 год. на Факом АД Скопје


3 Месечни известувања 2022- трговски друштва - природа на трошоци.xls

Објавено на: 27.04.2022 14:16:10
Документ БР.: DOC_12294-20/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.