листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки и материјали за Собрание на акционери на Централна кооперативна банка АД Скопје


2. Записник Вонредно собрание 17.12.2021.pdf
3. Годишен извештај за работењето на ЦКБ АД Скопје во 2021.pdf
3.1. Мислење НО за Годишен извештај ЦКБ 2021.pdf
3.2. Предлог Одлука Годишен извештај ЦКБ 2021.pdf
4.1.1. Годишна сметка ЦКБ 2021.pdf
4.1.2. Финансиски извештај на ЦКБ АД Скопје за 2021 година.pdf
4.2. Предлог одлука за усвојување на Годишна сметка и финансиските извештаи.pdf
5. Предлог одлука за употреба и распоредување на добивка 2021.pdf
6. Извештај на Друштвото за ревизија „Грант Торнтон“ ДОО Скопје.pdf
6.1. Мислење од НО за Извештајот на Друштвото за ревизија „Грант Торнтон“ 2021.pdf
6.2. Предлог одлука за усвојување на Извештајот на Друштвото за ревизија „Грант Торнтон“ 2021.pdf
7. Годишен Извештај за работењето на НО 2021.pdf
7.1. Оцена на сопствената работа во 2021.pdf
7.2. Предлог одлука за усвојување на Извештајот на НО.pdf
8. Предлог одлуки за одобрување на работата на НО.pdf
9. Предлог одлука за одобрување на работењето на УО.pdf
10. Предлог одлука за именување на членови на НО.pdf

Објавено на: 29.04.2022 09:33:17
Документ БР.: DOC_13285-89/2022
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери