листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки за Годишното Собрание на Македонски Телеком АД – Скопје коешто ќе се одржи на 31.05.2022 година.


1.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Godisna smetka 2021.pdf
1.1_MKT Godisna smetka 2021.pdf
2.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Finansiski izvestai 2021 local GAAP.pdf
2.1_MKT Finansiski izvestai 2021 local GAAP so revizorsko mislenje.pdf
3.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na IFRS Finansiski izvestai 2021.pdf
3.1_MKT IFRS Finansiski Izvestai 2021 so revizorsko mislenje.pdf
4.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenje 2021.pdf
4.1_MKT Godisen izvestaj za rabotenjeto za 2021.pdf
5.0_МКТ SA Predlog Odluka_Rasporeduvanje neto dobivka 2021.pdf
6.0_МКТ SA Predlog Odluka_Isplata na dividenda za 2021 i utvrd.na dividenden kalendar.pdf
7.0_MKT SA_Predlog Odluka_Odobruvanje na rabota clenovi OD 2021.pdf
8.0_MKT SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenjeto na IR_2021.pdf
8.1_MKT SIR Godisen izvestaj za rabotenjeto za 2021.pdf

Објавено на: 29.04.2022 09:45:25
Документ БР.: DOC_13285-92/2022
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери