листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:
 

Неревидиран финансиски извештај за Дс Смитх за период Јан-Дек 2021 година (корекција на претходно објавен).

 


Неревидирани финансиски извештаи за 01 01 - 31 12 2021 novo.xls

Објавено на: 29.04.2022 14:10:22
Документ БР.: DOC_26445-123/2022
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.