листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери


Точка 1. Годишен извештај за 2021 година.pdf
Toчка 1.1 Писмено мислење за годишниот извештај на Банката од страна на Надзорен одбор.pdf
Точка 1.2 Предлог Одлука за усвојување на Годишниот извештај на банката.pdf
Точка 2. Извештај за работењето на Надзорниот одбор во 2021 година со сопствена оценка за работењето.pdf
Точка 2.1 Предлог Одлука за усвојување на Извештајот на Надзорниот одбор.pdf
Точка 3. Предлог Одлука за усвојување на Годишната сметка и финансиските извештаи на УНИ Банка АД Скопје.pdf
Точка 4. Предлог Одлука за распределба на добивка за период 01.01.-31.12.2021 г..pdf
Точка 5. Извештај на независниот ревизор за годината која завршува на 31.12.2021.pdf
Точка 5.1 Предлог Одлука за усвојување на извештајот од извршената ревизија.pdf
Точка 5.2 Писмено мислење за извештајот на Друштвото за ревизија од страна на Надзорен одбор.pdf
Точка 6. Предлог Одлука за избор на Друштво за ревизија.pdf
Точка 7. Предлог Одлука за исплата на камата на имателите на перпетуална обврзница..pdf
Точка 8. Предлог Одлука за издавање на капитален инструмент по пат на приватна понуда.pdf

Објавено на: 29.04.2022 14:10:05
Документ БР.: DOC_13285-98/2022
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери