листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме неревидирани,неконсолидирани финансиски извештаи за РЖ Услуги АД Скопје за период 01.01-31.03.2022година


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци (2).xls

Објавено на: 29.04.2022 14:14:33
Документ БР.: DOC_12294-52/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.