листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно член 40 точка 2 од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје го објавува неревидираниот  Биланс на успех за 01.01.-31.03.2022 година:

 


nerevidirani finansiski izvestai Skopski pazar AD Skopje 31-03-2022.xlsx

Објавено на: 29.04.2022 14:13:55
Документ БР.: DOC_12294-51/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.