листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

НЛБ Банка АД Скопје известува дека на на Годишното собрание на акционери на Банката одржано на 12.05.2022  е усвоена одлука за Одлука за распределба на дивиденда и утврдување дивиденден календар на НЛБ Банка АД Скопје за 2021 година.

 


21.Odluka za raspredelba na dividenda i utvrduvanje na dividenden kalendar za 2021.pdf

Објавено на: 12.05.2022 15:37:12
Документ БР.: DOC_10187-6/2022
Урнек: Дивиденден Календар