листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

НЛБ Банка АД Скопје  ги објавува ревидираните финансиски извештаи по локална и меѓународна регулатива заедно со Годишниот извештај од работењето на Банката за 2021 година.

 


НЛБ Банка АД - Ревидиран финансиски извештај МСФИ - 31.12.2021.pdf
НЛБ Банка АД - Ревидиран финансиски извештај НБРСМ заедно со Годишен извештај - 31.12.2021.pdf

Објавено на: 18.05.2022 15:30:00
Документ БР.: DOC_12304-34/2022
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи