листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за начинот на распределба на добивката:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, Ве известуваме за начинот на употреба и распоредување на добивката:
 

Добивката по Годишната сметка на ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ - ТРАНСКОП А.Д. Битола за 2021 година во износ од 577.973,00 денари ќе служи за покривање на загубата од деловната 2020 година.

 


Transkop_odluka_dobivka_2021.pdf

Објавено на: 26.05.2022 16:10:24
Документ БР.: DOC_12287-18/2022
Урнек: Распределба на добивка