листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за начинот на распределба на добивката:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за начинот на распределба на добивката:


Одлука за определување на учество на Втор и Трет извршен директор во добивката на ПЕКАБЕСКО АД.pdf
Одлука за покривање на загубата за 2021 година за друштвото Пекабеско ДОО Рашка Србија.pdf
Одлука за расоределување на добивката за 2021 година за друштвото ТИМКО ЛАБ ДООЕЛ.pdf
Одлука за распределување на добивката за 2021 година за ПЕКАБЕСКО АД.pdf

Објавено на: 27.05.2022 15:27:02
Документ БР.: DOC_12287-20/2022
Урнек: Распределба на добивка