листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува другите одлуки донесени на Собранието на акционери на Друштвото одржано на 31.05.2022 година.


1.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisna smetka 2021.pdf
1.1_MKT Godisna smetka 2021.pdf
2.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Finansiski izvestai 2021 local GAAP.pdf
3.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na IFRS Finansiski izvestai 2021.pdf
4.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenje 2021.pdf
7.0_MKT Sobranie Odluka_Odobruvanje na rabota clenovi OD 2021.pdf
8.0_MKT Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenjeto na IR_2021.pdf
8.1_MKT SIR Godisen izvestaj za rabotenjeto za 2021.pdf

Објавено на: 31.05.2022 14:19:40
Документ БР.: DOC_12283-75/2022
Урнек: Други одлуки од собрание