листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Во одлуката за одобрување на зделки со заинтересирани страни бр.02-267/8 од ден 31.05.2022год. е направена очигледна техничка грешка при пишувањето и тоа во чл.1 ст.1 каде стои 2021 година, како и во чл.2 ст.1 и ст.3 каде стои исто така 2021год. а треба да стои 2022година.

Објавено на: 20.07.2022 14:00:19
Документ БР.: DOC_12283-136/2022
Урнек: Други одлуки од собрание