листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно член 40 од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје ги објавува неревидираните и неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните текови и Извештај за промените во капиталот) за периодот 01.01.-30.06.2022 година:


nerevidirani finansiski izvestai Skopski pazar AD Skopje 30-06-2022.xlsx

Објавено на: 29.07.2022 14:30:30
Документ БР.: DOC_26441-61/2022
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.