листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

ОКТА АД-Скопје објавува: Корекција на Неревидираните финансиски извештаи за период 01.01.-30.06.2022. Корекцијата е во делот на податоците за претходната година во Билансот на Успех и Извештајот за паричниот тек (Објавените податоци со 31.12.2021 се заменети со податоци со 30.06.2021).


Полугодишно известување (29.07.2022).xls

Објавено на: 01.08.2022 15:35:06
Документ БР.: DOC_26441-101/2022
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.