листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно објавата на Сеи Нет од 12.09.2022 година за Јавен повик за Собранието на акционери на НЛБ Банка АД Скопје, закажано за 14.10.2022 година со почеток во 13.00 часот, во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, на ул. „Мајка Тереза“ бр.1, 1000 Скопје, ја објавуваме содржината на предлог – одлуките од дневниот ред:

 


1. Predlog-Odluka za izbor na pretsedavac na Sobranie.pdf
2. Predlog-Odluka za izbor na zapisnicar i brojac na glasaci.pdf
3. Predlog-Odluka za izmena i dopolnmuvanje na Statut.pdf

Објавено на: 12.09.2022 09:49:44
Документ БР.: DOC_13285-199/2022
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери