листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

9 Месечно известување 2022 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци


9 Месечно известување 2022 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 20.10.2022 14:11:32
Документ БР.: DOC_12298-2/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.