листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

НЛБ Банка АД Скопје ги објавува (неревидираните) неконсолидирани финансиски извештаи за периодот 01.01.-30.09.2022 година.


Неревидирани финансиски извештаи - НЛБ Банка АД Скопје - 30.09.2022.xls

Објавено на: 27.10.2022 14:52:03
Документ БР.: DOC_12298-27/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.