Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидирани финансиски извештаи 01.01.2022-30.09.2022 - Макстил АД - Скопје


Nerevidirani finansiski izveshtai 01.01.-30.09.2022.xls

Објавено на: 28.10.2022 16:02:49
Документ БР.: DOC_12298-56/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.