листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран, Биланс на успех за период 01.01.2022-30.09.2022

 


MAKOTEKS AD bilans na uspeh 9 2022.xls

Објавено на: 31.10.2022 14:01:48
Документ БР.: DOC_12298-67/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.