Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки и материјали за Собранието на акционерите на Централна кооперативна банка АД Скопје


Записник од Вонредно собрание на акционерите на ЦКБ 22.11.2022.PDF
Предлог одлука за измена на Статутот на ЦКБ АД Скопје.pdf
Предлог одлука за именување независен член на Надзорниот одбор.pdf
Предлог одлука за надомест на членовите на Надзорниот одбор.pdf

Објавено на: 15.12.2022 08:24:50
Документ БР.: DOC_13285-224/2022
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери