Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Врз основа на член 41 од Статутот на Триглав Осигурување АД, Скопје и донесената Одлука на 196-та седница на Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје, одржана на 20.01.2023 година, за свикување на 59-та седница на Собранието на акционери, објавуваме Повик до акционерите за учество на Собрание на акционери на Друштвото.

 


Javen povik za ucestvo na Sobranie na akcioneri.pdf

Објавено на: 23.01.2023 14:11:14
Документ БР.: DOC_10109-2/2023
Урнек: Јавен повик за собрание