Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

 

Предлог - одлуки за Собрание на акционери - 29.03.2023 година

 


02 - Посебни ревидирани финансиски извештаи за 2022 година.pdf
03 - Мислење од НО за Посебните извештаи на Друштвото за ревизија.pdf
04 - Предлог Одлука за усвојување на Посеб. фин. извештаи на КБ за 2022 година и на мислењето на НО.pdf
05 - Консолидирани ревидирани финансиски извештаи за 2022 година.pdf
06 - Мислење од НО за Консолидираните извештаи на Друштвото за ревизија.pdf
07 - Предлог Одлука за усвојување на Конс. фин. извештаи на КБ за 2022 и на мислењето на НО.pdf
08 - Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2022 година.pdf
09 - Предлог Одлука за усвојување на Годишната сметка на КБ за 2022 година.pdf
10 - Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2022 година со мислење од ревизорот.pdf
11 - Мислење од НО за Консолидираната годишна сметка на Друштвото за ревизија.pdf
12 - Предлог Одлука за усвојување на Консолидираната годишна сметка на КБ за 2022 година.pdf
13 - Годишен извештај за работењето на КБ во 2022 година.pdf
14 - Мислење на НО кон Годишниот извештај за работењето на КБ во 2022 година.pdf
15 - Предлог Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на КБ во 2022 година и на мислењето на НО.pdf
16 - Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2022 година.pdf
17 - Предлог Одлука за одобрување на Извештајот од работата на НО во 2022 година.pdf
18 - Предлог Одлука за употреба и распоредување на нераспределената добивка до 31.12.2022.pdf
19 - Предлог Одлука за определување на износот на дивидендата и датуми на исплата за 2022 година.pdf
20 - Предлог Одлука за измена на Статутот на Банката.pdf
21 - Предлог Одлука за промена на седиштето на Банката.pdf
22 - Предлог Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2023 година.pdf
23 - Прашалник за примена на Кодексот за корпоративно управување.xls

Објавено на: 24.02.2023 09:00:30
Документ БР.: DOC_13285-7/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери