Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава 6 од Правилата за котација ги објавуваме  Годишните неревидирани, неконсолидирани финансиски  извештаи за 2022 година( Биланс на успех,Биланс на состојба,Извештај за паричните текови,Извештај за промените на капиталот) за Димко Митрев а.д. Велес.


Finans.izvest.so 31.12.2022- трговски друштва - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 28.02.2023 14:16:12
Документ БР.: DOC_26445-40/2023
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.