листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Документи и материјали за собрание


Единечен Годишен извештај за работењето за 2022 година.pdf
Консолидиран Годишен извештај за работењето за 2022 година.pdf
Годишна сметка на АЛКАЛОИД АД Скопје за 2022 година.pdf
Консолидирана Годишна сметка на АЛКАЛОИД АД Скопје за 2022 година.pdf
Единечни финансиски извештаи со Извештај на независен ревизор за 2022 година.pdf
Консолидирани финансиски извештаи со Извештај на независен ревизор за 2022 година.pdf
Извештај на Надзорниот одбор на АЛКАЛОИД АД Скопје за 2022 година.pdf
Избор на членови на НО.pdf
Прашалник за примена на Кодексот за корпоративно управување.XLSX

Објавено на: 03.03.2023 09:45:56
Документ БР.: DOC_13285-9/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери