листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки за Собрание на акционери


Предлог-ослука усвојување на заврсна сметка.pdf
Предлог-Одлука-одобрување на работа.pdf
Предлог-Одлука-распоред на добивка.pdf
Предлог-одлука-заложно право.pdf
Предлог-одлука за отуѓување недв.имот.pdf
Предлог-Одлука-лице за контакт.pdf
Предлог-Одлука-овластување на рев.куќа.pdf
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ-Сигурносно Стакло-2022.pdf

Објавено на: 28.03.2023 14:38:57
Документ БР.: DOC_13285-23/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери