листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола


Предлог-одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година и Мислење од НО.pdf
Предлог-одлука за усвојување на Извештајoт за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година.pdf
Предлог-одлука за усвојување на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година.pdf
Предлог-одлука за усвојување на Годишната сметка на Стопанска банка а.д. Битола за 2022 година.pdf
Предлог-одлука за употреба и распоредување на остварената добивка по Годишната сметка за 2022 година на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Предлог-одлука за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Предлог-одлука за избор на Друштво за ревизија на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Предлог-одлука со која Одлуката за определување месечна награда и награда за успешно завршена година на членовите на Надзорниот одбор се става вон сила.pdf
Предлог-одлука за именување членови на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола.pdf

Објавено на: 29.03.2023 14:10:54
Документ БР.: DOC_13285-24/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери