листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме прашалниците за примена на Кодексот на корпоративно управување:

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

Во прилог на оваа објава се одговорени Прашалници за ККУ. Сите прашања во однос на оваа објава можете да ги доставите до стручните служби на Друштвото.

Со почит,

МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп.


Prasalnici za KKU_MOVIG_042023.xlsx

Објавено на: 10.04.2023 14:10:59
Документ БР.: DOC_26956-4/2023
Урнек: Прашалници за ККУ