листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за начинот на распределба на добивката:

Во согласност со член 5 од Одлуката за употреба и распоредување на нераспределена добивка на ТТК Банка АД Скопје бр. 02-2947/5 од 7.4.2023 година, донесена од Собранието на акционери на Банката, Надзорниот одбор на Банката донесе Одлука бр. 02-3005/2 од 10.4.2023 година за измена на Одлуката за употреба и распоредување на нераспределена добивка на ТТК Банка АД Скопје бр. 02-2947/5 од 7.4.2023 година.


Одлука за измена на Одлуката за употреба и распоредување на нераспределената добивка за 2022 година.PDF

Објавено на: 10.04.2023 14:36:00
Документ БР.: DOC_12287-3/2023
Урнек: Распределба на добивка