листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме материјалите за Собранието на Акционери

 


1.Записник од вонредно Собрание ОДУ бр.718 2022.pdf
Ревидиран финансиски извештај Европа 2022.pdf
Ревидиран консолидиран финансиски извештај Група Европа 2022.pdf
Годишна сметка 2022 г.pdf
Консолидирана сметка 2022 г.pdf
Консолидиран Извештај Група Европа за 2022 г..pdf
Извештај за работењето Европа АД 2022 г..pdf
9. И З В Е Ш Т А Ј ОД 2022.pdf
11. Предлог пречистен текст на статут.doc
Годишен извештај за ВР 2022 г.pdf
Известување до Собрание на акционери.pdf
Извештај за ангажман во постапка за одобрување на зделка со заинтересиран астрана.pdf

Објавено на: 11.04.2023 09:28:05
Документ БР.: DOC_13285-50/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери