листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме корекција на неревидираниот билас на успех за период од 01.01.2023 до 31.03.2023 година. Корекцијата се однесува за позиција под реден број 12 - Услуги со карактер на материјални трошоци и позиција број 14 - Трошоци за вработените.


3 Месечнo известувањe- ГТЦ за 2023 год..xlsx

Објавено на: 26.04.2023 14:17:17
Документ БР.: DOC_12294-15/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.