листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Ви испраќаме корекција на образложението на финансискиот резултат за период од 01.01.2023 до 31.03.2023 година. Корекцијата се однесува за позиција под реден број 12 - Услуги со карактер на материјални трошоци и позиција под реден број 14б - Трошоци за вработените. Корекцијата во износ од 8.127 илјади денари се однесува за непрокнижена плата за месец 03.2023 година поради закаснета достава на корекцијата за плата за истиот месец од страна на УЈП.


образложение на финансискиот резултат 01,01 до31. 03..2023 год..doc

Објавено на: 26.04.2023 14:17:46
Документ БР.: DOC_10191-325/2023
Урнек: Други ценовно чувствителни информации