листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

АДИНГ АД Скопје објавува материјали за Собрание на акционери кое ќе се одржи на 26.05.2023 година.


ADING_Godisna smetka_POEDINECNA_2022.pdf
ADING_Godisna smetka_KONSOLIDIRANA_2022.pdf
ADING_Finansiski izvestai_NEREVIDIRANI,NEKONSOLIDIRANI_2022.pdf
ADING_Finansiski izvestai_NEREVIDIRANI,KONSOLIDIRANI_2022.pdf
ADING AD Skopje_Revizorski izvestaj_POEDINECEN_2022.pdf
ADING AD Skopje_Revizorski izvestaj_KONSOLIDIRAN_2022.pdf
ADING AD Skopje_GОDISEN IZVESTAJ_2022.pdf

Објавено на: 27.04.2023 09:19:05
Документ БР.: DOC_13285-86/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери