листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме неревидирани,консолидирани финансиски извештаи за РЖ УСЛУГИ АД Скопје за период од 01,01-31,03,2023 година


РЖ УСЛУГИ 01,01-31,03-КОНСОЛИДИРАНИ.xlsx

Објавено на: 27.04.2023 14:11:15
Документ БР.: DOC_12294-20/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.