листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

3 Месечно известување 2023 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls


3 Месечно известување 2023 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 28.04.2023 14:23:46
Документ БР.: DOC_12294-49/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.